épp a napokban
2013. January 25. @ 4:49 pm

tudatosult bennem, hogy ilyen hosszú ideig még sose voltam egyedül. igazából már le is szarom, meg nem is keresek senkit, mert a tudatos keresés csak még messzebbre taszítja az embert a céltól. azokat meg sorra leépítem, akikről kiderül, hogy nem felelnek meg a néhány alapvető kritériumnak, mégpedig:

1. az önkritikája erősebb, mint a bárki más bármilyen piszlicsáré hibáinak folyamatos emlegetése (itt elég sokan elvéreznek már)
2. intelligens
3. van humorérzéke
4. nem beszél, hanem beszélget
5. az agresszió és a gyűlölet teljes hiánya (sajnos az összes lovag kiesett, akinek kardja van)
6. nem tesz keresztbe senkinek szándékosan. _senkinek_.
7. nem néz le senkit a munkája és az aktuális anyagi helyzete miatt
8. ami másé, azt nem vesszi el. poénból sem, apróságot sem. ha nem ismerji, akkor sem. az államtól sem, a multitól sem, a gazdagoktól sem, hogy a szegényeknek adja (robin hood is kiesett), egyszerűen ami a másé, az ott marad másnál.
9. szeret társaságban lenni, és tiszteletben tartja a baráti kapcsolataimat, mindegyiket egytől egyig.
10. nem próbál engem megváltoztatni, kicsit sem. (sajnos ebben újabban nem engedek, mert sokkal több kárt okoz bennem, mint amennyit egy kapcsolat kompenzálni tud)

más asszem nincs. sajnos ezek nélkül nem nagyon tudok annyira tisztelni senkit, hogy ne haljanak meg az érzéseim rövid időn belül, arra meg már nincs időm, hogy próbálkozzak vele, hogy hátha mégis sikerül. egyedül fogok megdögleni, tudom.

update: azaz mondhatnám, hogy nézzél ki nagyon jól, és akkor már csak néhány dolgot kell tudni. de mivel én se nézek ki nagyon jól, ezért csak azt mondom, hogy a fogak, azok legyenek rendben.

by dzsilla | ide: life | 1 komment »
1 komment
1 komment

Ezek jó elvárások, még jogosak is – de ennek ellenére – ill. éppen ezért – nem lesz könnyű dolgod…

Igor | 2013. 01. 27. @ 5:04 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)