100 napos dalizé #11
2012. May 15. @ 10:06 pm

azért is jó, hogy van ez a dalizé, mert így van kedvem ideböffenteni, hogy úgyamúgy mi a stájsz, és nem kell minden szaros kis böffnek külön címet adni. jelenleg azzal sokkolom a karbantartást, hogy vasárnap hirtelen felindulásból sárgára festettem a körmömet, ami már önmagában megbotránkoztatott mindenkit. de.

aztán keddre lekopott 3 körmömrÅ‘l részben a lakk, ezért úgy döntöttem, hogy azokat meg akkor kékre festem. hiába mondtam, hogy svéd, csak a logikát keresték benne (hogy ti. fekete+sárga=veszély, vagy legalább valami sorrend legyen, hogy egy sima, egy fordított vagy valami)…  férfiak. na szóval holnap már három színnel sokkolok. kemény mi?

11. nap: egy dal egy olyan előadótól, aki jól néz ki.

én csak ilyet hallgatok. de komolyan, még a csajok is egytől-egyig jól néznek ki. így aztán felmentem a last.fm-re eléggé magabiztosan, hogyha már ez a 11. nap, akkor a sorban a 11. általam legtöbbet hallgatott delikvenst linkelem ide, de aztán pont úgy jött ki, hogy arjen lucassen-t mégse tehetem ide, úgyhogy ha már szóba kerültek a svédek (nem a lucassen, ő holland), akkor legyen ma egy svéd:

by dzsilla | ide: life, zenék | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)