sitcom
2012. March 14. @ 6:42 pm

olvastam a valamelyik nap a metropolban, hogy a mélyen tisztelt kormány lengyelországból importál szimpatizánsokat a holnapi hacacáréra. erre ma olvasom a metropolban, hogy az ún. milla meg francia értelmiségieket importál a saját hacacáréjára. és ezek mindketten meg vannak róla győződve, hogy forradalmat csinálnak bazmeg.

mindeközben a médiában:

alkalomadtán neo/class fm megy a céges buszon, amiből a napi adag agymosás fél óra. a mai téma az volt, hogy betelefonált a 8 éves zolika, aki nem nóri, és drágajó műsorvezető azt kérdezi tőle, hogy szeretne-e emós lenni. és egyesek ezt szórakozásból hallgatják.

hálistennek a tv-t hónapok óta nem kapcsoltuk be, és az indexen is csak 1-2 cikket olvasok el nagyon ritkán, így aztán annyira nem baszom fel magam rajta, hogy mindenhonnan ömlik a szar, és közben persze mindenki meg van róla győződve, hogy maximálisan profi abban, amit csinál.

mindenesetre ma, amikor bekapcsoltam a youtube-ot, akkor az a meglesett tartalmam alapján svédországba pozicionálta magát, aztán úgy is maradt, szóval vehetjük úgy, hogy ez egy jel.

by dzsilla | ide: life | 1 komment »
1 komment
1 komment

I simply want to metinon I am very new to blogging and really loved your web-site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have remarkable well written articles. Thanks a lot for revealing your website.

Madhu | 2014. 01. 29. @ 8:18 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)