sült galamb
2011. December 13. @ 5:16 pm

az van, hogy eldöntöttem egy hónapja kb, hogy innentől i do not give a single fuck álláskeresésügyben, és csak várom a sült galambot, hogy jöjjön, és bevált. egy hónapja egyetlenegy önéletrajzot sem küldtem ki, és minden nap csörög a telefonom állásügyben. mondanom sem kell, hogy emiatt már erre az évre kimerültek a szabadság-tartalékaim a droidképző kettőben, de annyira nem nagy baj, mert végülis órabérben vagyok.
hétfőn voltam egy egészségügyi kütyüket forgalmazó cégnél, ahol ilyen titkársági mindenest kerestek. állítólag még októberben volt meghirdetve, én tökre nem is emlékeztem rá, de aztán egyszercsak behívtak. a néni, aki interjúztatott, annyira kedves volt, hogy ő kért elnézést, amiért nem tud nekem szakmábavágó munkát adni. emellett a dohányzásról való leszokásomban is segítenének.
aztán tegnap hívtak egy fejvadász cégtől, hogy egy budaörsi cég már megint csavarokat akar velem rajzoltatni angolul. neki küldtem portfóliót is, hogy jobban értse, hogy mi vagyok, meg miket rajzolgattam, és ő is elnézést kért, hogy nem tud ennél kreatívabb munkát ajánlani, de mondtam neki, hogy imádok csavarokat rajzolgatni, az autocadet az meg még annál is jobban imádom, szóval ne érezze rosszul magát. de itt még nem derült ki, hogy végül lesz-e interjú, de gyanítom, hogy lesz.
pár hete pedig voltam egy másik fejvadász cégnél, akik ma hívtak vissza, hogy holnap mehetek egy svéd céghez interjúra, az interjú angolul lesz, kíváncsi vagyok, hogy fog menni. aztán az előzetes információk szerint illustratorban kell majd valamit varázsolni, úgyhogy mindjárt megyek gyakorolni.
ezeken kívül regisztráltam egy bébiszitter keresős oldalra, és már meg is keresett egy család lándönból, akikkel ma este fogok beszélgetni. persze egyáltalán nincs eldöntve, hogy lelépek inet, főleg ha a fenti 3 állás közül legalább egy összejön, de azért simogatja a lelkemet, hogy érdeklődnek irántam, és az önbecsülésemnek is igen jót tesz.

ha egyik se jön össze, elvonulok remetének most már, isten bizony.

by dzsilla | ide: life | 9 komment »
9 komment
9 komment

Össze fog jönni, nekem is az jött be, amire nem is jelentkeztem. 🙂

phnb | 2011. 12. 14. @ 7:02 am

Csilla: odaszóljak, mint Zolinál? 🙂

Igor | 2011. 12. 14. @ 7:47 am

kitartás 🙂

Lacus_1983 | 2011. 12. 14. @ 1:21 pm

London, mivan? képes volnál lelécelni? ha gyerekezni akarsz jöhetsz vigyázni a mienkre!:) FIZETÜNK ÉRTE jeligére:D (de csak ha nem itatod meg sörrel!:)

zora | 2011. 12. 14. @ 2:22 pm

a sört én iszom meg. 🙂
hát az van, hogy pénteken már megint interjúra megyek, szal a nénim szerintem ki fog rúgni rövidesen, szóval nem lenne baj, ha összejönne valamelyik, esetleg mindhárom. annyit elöljáróban elmondhatok, hogy fÅ‘leg a svéd cégek csaptak le rám, pedig még nem is tudják, mennyire szeretem a svéd metált. vajh mi lenne akkor? 🙂

dzsilla | 2011. 12. 14. @ 3:53 pm

mindenképp találd meg a módját és dicsérd kicsit az ikeát és persze a Roxette-et!! 🙂

zora | 2011. 12. 14. @ 10:30 pm

hogyne. pain of salvation. alap.
amúgy ma nem találkoztam egy svéddel sem, de jól sikerült így érzésre.

dzsilla | 2011. 12. 15. @ 4:38 pm

És mindennek nyilván az ég világon semmi köze sincs ahhoz, hogy előtte egy hónapig légkalapács-megszégyenítő igyekezettel küldözgetted a CVket a szélkakas összes irányába.

műhód | 2011. 12. 16. @ 1:07 pm

lófaszsemmi, természetesen. de tényleg. feltöltöttem pár helyre, azt így.

dzsilla | 2011. 12. 16. @ 1:08 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)