help
2011. November 22. @ 4:09 pm

valaki elmagyarázhatná, hogyan csináljam, hogy ne áradjon belÅ‘lem a negatív erÅ‘, ha épp elvállalok egy olyan melót, amit már akkor utálok, mikor még el se kezdem csinálni. képtelen vagyok palástolni. ma behívtak minket a munkaerÅ‘ közvetítÅ‘höz, és felajánlottak egy kb ugyanolyan állást valamivel jobb fizetésért, mint az elÅ‘zÅ‘ droidmeló, de egyszerűen nem tudtam komolyan venni a 8 ember elÅ‘tt történt interjút, meg az idióta “ismerd fel a billentyűket” tesztet.  a monotóniatűrés tesztnek talán volt némi halovány értelme. aztán persze lehet, h nem is vagyok alkalmas.

de egyszerűen nem tudom palástolni, hogy utálom, gyűlölöm, hogy ilyen helyzetben vagyok, hogy ilyesmit kell vállalnom, másrészt viszont képes vagyok rá, és szerintem jobban is tudom csinálni, mint az átlag, mégis engem rúgnak ki, mert egyszerűen fekete lyukként szívom be a jókedv szikráját is magam körül, annyira rossz kedvem van általában. valaki segítsen!!

by dzsilla | ide: life | 10 komment »
10 komment
10 komment

8-an interjúztatnak egy droidmelóra?

phnb | 2011. 11. 22. @ 4:28 pm

dehogyis, 8 másikkal egyszerre.

dzsilla | 2011. 11. 22. @ 4:29 pm

Ezért most valszeg utálni fogsz, mert nem tűnik túl nagy segítségnek elsÅ‘re, de… amíg az sugárzik belÅ‘led, hogy gyűlölöd az egészet, addig ez lesz. Szerintem csak az tud segíteni, ha csak arra koncentrálsz, mi az, amit SZERETNÉL, mi az, amit vársz a munkahelyedtÅ‘l. Ne azon görcsölj, hogy nem kértél-e túl sokat/keveset, vagy hogy mennyire szar lehetÅ‘ségek vannak, hanem azon, hogy mi az, amire NEKED szükséged lenne. Tudom, hogy most csalódott vagy, és nehezen hiszed el, de ez egy kétirányú dolog: egyenrangú felek tárgyalnak egymással munkaügyben, akiknek KÖLCSÖNÖSEN szükségük van egymásra, tehát ne érezd azt, hogy neked kell megfelelned. Van valahol egy munkahely, ami pont vár rád, valaki pont téged keres, de amíg nem fogalmazod meg magadban, mit akarsz, addig nem valószínű, hogy megtaláljátok egymást. Ha valahová nem kellesz, ne bánd, mert úgysem éreznéd ott jól magad. A droidképzÅ‘ben meg pláne nem. Mellesleg még kábé pultosként vagy takarítónÅ‘ként is össze tudsz szedni több pénzt, tehát nem érdemes meghunyászkodni. Nagy levegÅ‘, fújd ki magad, és összpontosíts a céljaidra! Hajrá, én veled vagyok, drukkolok!:)

Zsuel | 2011. 11. 23. @ 5:45 pm

de sokat segít, mert ebből a szempontoból mondjuk nem érzem magam totál idiótának, hogy bazmeg még egy droidmelóra sem vagyok alkalmas, de valamit meg tényleg csinálni kell, hogy tudjak pénzt keresni. persze nem kötelező szeretni, de látod, hogy akkor repülök is, mert van a helyemre 100 másik, amelyik meg örül neki. fück.

de köszi a tanácsot, majd valami szeánsz keretében megpróbálok átfordulni. 🙂

dzsilla | 2011. 11. 23. @ 6:09 pm

Mondjuk az emberek a leghülyébb dolgokkal keresnek pénzt (csak nézz meg engem, háhá). Szóval simán lehet, hogy csak bátrabban kell ötletelned, és meglesz az.:)

Zsuel | 2011. 11. 23. @ 6:12 pm

ja lehet pilótának kéne jelentkeznem, az elég bátor lenne, fÅ‘leg hogy tériszonyom van 😀

dzsilla | 2011. 11. 23. @ 6:14 pm

Szeresd a pénzt, amit érte adnak!

csigabori | 2011. 11. 23. @ 9:06 pm

azt a hetvenezret? nanemá. igazából az csak segít alulértékelni magamat, hogy egyetemi diplomával ennyit lehet keresni ma magyarországon. akkor vajon mennyit keres, akinek még az sincs?

dzsilla | 2011. 11. 23. @ 9:22 pm

@Dzsilla: el kell keserítselek, de nagyrészt ennél többet…

Zsuel | 2011. 11. 23. @ 10:27 pm

nemtom mit baszok el folyton, hogy nekem csak ennyit sikerül 🙂

dzsilla | 2011. 11. 23. @ 10:36 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)