munkanélküli, hazugság, hugh grant
2011. November 6. @ 9:04 pm

az a megtiszteltetés ért, hogy úgy lehetek munkanélküli, hogy közben folyamatosan dolgozom. a mostani munkahelyemről szerdán küldtek el (halloween aji, tuti) 11-i határidővel, ezt 2 nap itthon tartózodással ünnepeltem meg, ugyanis tegnapra szabit _kellett _kivennem, péntekre meg ilyen-olyan okokból önkényesen kivettem egyet, mondták, hogy indokoljam meg, hogy miért: mert még volt egy, azért. amúgy legszívesebben egész jövő héten itthon maradnék, de azt sajna nem lehet.

14-én pedig kezdek a droidképzőben, ahol is kötelező biztosításokat fogunk adminisztrálni megalázóan kevés pénzért. igen, úgy volt, hogy ezt nem vállalom el, de elvállaltam, mert így legalább tudom, hogy januárig még ki tudom fizetni a kontaktlencséimet, meg belefér 1-2 koncert, ha másra nem is nagyon futja belőle. ja igen, ez is határidős meló, szóval a problémámat nem oldja meg, viszont legalább nem lesz időm normális állást keresni, ami januártól állítólag még nehezebb lesz mint most, amiről természetesen az orbán viktor tehet. viszont addigra már meglesz a 120 vagy mittomén hány nap folyamatos munkaviszonyom, úgyhogy akkor mehetek segílyírt a munkanélküli hivatalba, végre.

egyébként nemrég találtam ezt a videót a facebookon. a bme urbanisztikai tanszékének borzalmas kampányvideója arról, hogy az urbanisztika diploma az milyen versenyképes (nemcsak, hogy nem igaz, még kurva béna is). namost ez egy szemenszedett hazugság, aki munkát akar találni, az meneküljön az építőipari területről vagy az országból.

 

by dzsilla | ide: life | 2 komment »
2 komment
2 komment

A volt évfolyamtársaid mit csinálnak?

phnb | 2011. 11. 07. @ 10:49 am

munkanélküliek, vagy szerencséjük volt, és valaki beajánlotta őket egy szar/kevésbé szar helyre.

dzsilla | 2011. 11. 07. @ 10:52 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)