rövidségek
2011. September 20. @ 10:35 am

zp #2

komolyan mondom, hogy a vasárnapi rakparti bulit nem tudom kinek jutott eszébe tüntinek elnevezni, mindenesetre, ha minden tünti ilyen lenne, akkor lehet, hogy járnék. (nem, ezen nem voltam). egyébként meg az a véleményem, hogy simán lehet, hogy ugyanúgy “zenés-táncos” szórakozóhely lesz a zp helyén (kvázi ugyanaz), csak esetleg más néven, és más fogja vezetni. olyasvalaki, aki átmegy a politikai tisztasági szűrÅ‘n. már a városvezetésén. nehogy azt higgye valaki, hogy ez az egyetlen hely, ami az önkoris szincserének esik áldozatul (ld. tűzraktér esete, de Å‘k most nyiltak újra nemrég).

nameg ha már ilyen jól bevált a herezacskó alakú zöldterület szórakozóhelynek, akkor hülye lenne az önkori majd erről nem lehúzni még pár bőrt (hehe) . szal no para, sztem jövőre is lehet ezresért kétszázasokat váltani a műintézmény bejáratánál.

krumplistészta

agyrém ez a kaja, komolyan mondom. ennél még a pacalnak is több értelme van, mert azt legalább lehet rendesen fűszerezni. értemén, hogy szegénység, de azért köretet köret feltéttel enni az elég furcsa dolog. ennyi erővel lehetne mondjuk rizses tészta, tészta hasábburgonyával, vagy cérnametéltes cvekedli is.

a hosszú i-met meg elvitte a cica.

by dzsilla | ide: life | 2 komment »
2 komment
2 komment

Kivagyok attól, hogy a ZP-s tulajnÅ‘ telesápítozza a médiát, miközben évek óta nagyobb területet foglalnak, mint amekkorát bérelnek, ami finoman szólva is a közvagyon csapolása. A kiscsávók meg nyilván sírnak majd egy hétig miután bezárt, aztán elfelejtik. Amikor anyukám eldugta a cumimat a csecsemÅ‘korom végén, én is így voltam vele, aztán továbbléptem. 🙂

phnb | 2011. 09. 20. @ 10:43 am

nekem be kellett dobnom a halaknak a dunába. terror. 🙂

dzsilla | 2011. 09. 20. @ 11:16 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)