fishing
2011. June 28. @ 5:11 am

most már igazán lefeküdhetnék aludni, főleg, hogy a hétvégén sem vittem túlzásba az alvást. eddig meg borzalmasan szar kedvem is volt, pedig viszonylag jól sikerült a fishing. az utolsó nap érkező egyik barátom még maradandót is alkotott, sztem tök fasza lett. egyéb barátaim meg koncerteztek, csak sajni az osztó miatt az egyikről lemaradtunk.
ezen kívül persze megint jéghideg volt a víz, meg úgy általában hideg volt, így sikerült 3 nap alatt összesen egyszer fürödni, de legalább nem rasztásodott be a végére a hajam. fröccsöt nem ittunk, fürdÅ‘ruhát még arra az esetre sem vittem, hogy hátha, én nagy mennyiségű sört, a többiek nagy mennyiségű fényt és sört fogyasztottak. mondom én, hogy egész jó volt. azért ezt a beszámolót nem biztos, hogy beküldöm oda, ahol a többit gyűjtik…

by dzsilla | ide: life | 1 komment »
1 komment
1 komment

13aHello are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m triyng to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

David | 2014. 01. 29. @ 11:07 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)