mostanában veszélyes engem este 10 után telefonnal a kezemben szabadon engedni. néhány hete minden esetben, kivétel nélkül, ha bulizni megyek, másnap rejtélyes kimenő hívások vannak a telómon, és édesanyám mindig köztük van. de tegnap például tudom, hogy senkit sem hívtam, hanem elaludtam a buszon és már megint fogalmam sincs melyik buszgarázsnál rakott le az éjszakai, és eközben keletkeztek a rejtélyes kimenő hívások a billentyűzár használatának mellőzése következtében.
a kimenő hívásaim alapján egyébként úgy tűnhet, hogy sokat bulizom, pedig nem így van. heti egyszer szabadulok ki kábé a négy fal, meg az államvizsgatételek közül (kivéve a múlt hétvégi sörfesztivált,de az kulturális program volt), és olyankor történnek ezek a dolgok.
egyébként meg elkezdtem egy futó edzéstervet, ami azért kínos, mert világ életemben utáltam a futást. igaz a rövidtáv futást kicsit jobban utálom, mint a hosszút, viszont 1 km-nél többet nem tudok egy huzamban lefutni. ha sikerül végigcsinálni az edzéstervet, akkor elvileg ez meg fog változni.
na és mivel tegnapra csak 30 perc gyaloglás volt előírva, így gondoltam, hogy erősítek kicsit norbira, és emiatt most nincs olyan porcikám, amiben ne lenne izomláz. még a szemgolyóm is fáj.

by dzsilla | ide: life | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)