ma eléggé muzikális napot zárunk. elsőként megállapítottuk, hogy joe satriani valószínűleg vámpír, merthogy már a legrégibb őskövület gitárosok is tőle tanultak gitározni. aztán megnéztük a big bad moon című klippet, ami végleg feltette az i-re a pontot.

ezután pedig elkezdtük a 90-es évekbeli magyar kamupop előadók klippjeit nézegetni (ufo, splash, 4fclub meg a többiek), és azon gondolkoztam, hogy hogy nem volt annak idején egyértelmű mindenkinek, hogy ugyanazon előadó különböző számait különböző női hangok éneklik?

én végül tinédzserkori kedvencemmel, a vip-vel zártam a mai napot, ami nem értem, hogy hogy nem volt nekem egyértelmű, hogy egy az egyben backstreet boys adaptáció, viszont erre meg hagyma elkezdett backstreet boyst hallgatni a youtube-on (már fél órája) és a fejébe vette, hogy megtanulja gitáron az egyik számukat.

de egyébként ez az egész csak azért érdekes, mert mindezt a lavinát egy tarzanhoz kapcsolható facebook bejegyzés indította el, aminek egyébként közvetlenül nem volt köze* az ufo együttes azonos című zseniális videoklippjéhez. hát, azt mondják, nincsenek véletlenek.

*update: utánanéztem, és de mégis volt. mondom, hogy nincsenek véletlenek.

by dzsilla | ide: life | 3 komment »
3 komment
3 komment

amikor Vin Diesel megtanul gitározni=Joe Satriani. Egyébként meg tényleg nem öregszik egy percet se… 😀

bpeter | 2011. 04. 16. @ 10:43 pm

naugye 🙂

dzsilla | 2011. 04. 17. @ 8:59 pm

egyébként, akirÅ‘l legutoljára megállapítottam, h vámpír, az peter steele volt, és néhány napra rá meghalt, szóval semmi jót nem jelent 🙁

dzsilla | 2011. 04. 17. @ 9:01 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)