ellátó #2
2011. February 27. @ 8:19 pm

van ugye a tény, hogy évente egy-két alkalommal ilyen-olyan okokból meglátogatom a klauzál téren található ellátó nevű fostartályt. többet valószínűleg nem fogom.

az ellátó kétségkívül budapest legszarabb “szórakozóhelye”. ezúton is elnézést kérek a kedves szervezÅ‘ barátoktól, de finoman fogalmazva is a fasz kivan vele, komolyan.

történt ugye tavaly az ominózus eset, amikor az egyik hülye picsa lenyúlt 4000 forinttal, aztán még ő akart engem elküldeni zárás előtt. aztán voltam ott karácsony körül a kollégákkal, amikor sikerült elfogyasztani életem legszarabb csilisbabját. még szerencse, h nem én fizettem.

tegnap meg, az egyébként kiváló google reader tali elején, kb 10-15 perce álltam a pulttal szemben és beszélgettem. azt fel sem vettem, hogy senki nem kérdezte meg h kérek-e valamit, de amikor ennek egyértelmű jelét adtam (integettem az egyik pultos srácnak, és erőteljesen kérdeztem, h kérhetnék-e), visszaintegetett bazmeg és közölte h nem. komolyan, mintha szívességet tennék neki azzal, h ott akarom elkölteni a pénzem.

ráadásul a lefoglalt teremben végig kb gyök kettő fok volt, mert szigetelésre nyilván nem telik ebben a nehéz gazdasági helyzetben. mindemellett kurvára látszik, hogy a közönség háromnegyed része ismerőse a pultosoknak, és ott ők együtt buliznak, gondolom minden nap, őket még alkalomadtán ki is szolgálják. ezzel amúgy semmi bajom se lenne, pont leszarom, hogy mennyire részeg a pultos, de egyszerűen nem értem, hogy bír működni egy olyan hely ma budapesten, ahol háromból kétszer bunkók a pultosok, és gondolom nem csak velem.

tiszta szívből kívánom, hogy essen áldozatul a hely a wb féle úthengernek. és akkor a sirályról még nem is meséltem, pedig arról is volna mit.

by dzsilla | ide: life | 6 komment »
6 komment
6 komment

Baszics. :/ Sirályban mi volt?

phnb | 2011. 02. 28. @ 9:12 am

oda meg rendezvényt szerveztünk, minkétszer kérésre. egyik alkalommal sem voltak ott időben, illetve szét voltak szívva állandóan. aztán méltóztattak akkor szólni, h ők nem tudják állni a fogyasztást, amikor elfogyott kb 70 üveg víz, aztán szépen kocsmai áron kifizettették velünk. és még a számlát sem tudták megírni rendesen.

dzsilla | 2011. 02. 28. @ 9:47 am

az ellátó tényleg gáz, de kb azóta amióta a Gyurma nincs ott. Ő sem volt egy matyóhímzés, de mindig józan volt és mindig, mindenkivel kedves. és persze úgy kiszolgálta a Kedves Vendéget, hogy szebbet rajzolni nem tudnál.

A Sirály az a MAZSIHISZ épületén belül egy pénzmosoda. nagyszájú cionista gyerekek gyűjtÅ‘helye. engem úgy fogott le a Magwas még évekkel ezelÅ‘tt, mikor egy blankolt faszú buzeráns elkezdett valami magyargyűlölÅ‘ rap-et nyomatni…

Lacus_1983 | 2011. 03. 03. @ 4:00 pm

magyargyűlölÅ‘ rap, hm, kíváncsi lettem 🙂

dzsilla | 2011. 03. 03. @ 4:07 pm

A Kiadóban is prosztók a pincérek. Létezik egyáltalán jó hely ebben a városban?

jf | 2011. 03. 03. @ 11:05 pm

én régen a könyvtár klubbot szerettem nagyon, de már leszoktam. igazából nem tudnék kiemelkedÅ‘t mondani…

dzsilla | 2011. 03. 03. @ 11:14 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)