pánik
2010. August 27. @ 8:00 pm

én fasz ma megittam egy tejeskávét (dupla húsnapot tartok, ezért egyszer majd tartok dupla gyümölcsöt is, ígérem). szóval amikor leszoktam a kávéról, akkor nem azért tettem, mert tudtam, hogy attól vannak pánikrohamjaim, bár feltűnhetett volna, hogy 2 és fél hónapja, mióta nem iszom, teljesen elmúltak, illetve a gyomrom is valamivel kevésbé szar.

hát ma miután megittam azt a kávét, amiben kb fél adag volt csak, rögtön szarul lettem a villamoson. először csak éreztem h fel kell állnom, aztán le is kellett szállnom, és ilyenkor mennem kell a lábaimon, mert úgy érzem, különben megőrülök. de most sokáig a séta se segített, meg úgy éreztem, hogy a torkomon akadt valami, illetve nyelés közben egyszercsak így leáll a rendszer, és akkor végigfut rajtam az ideg, hogy úristen most fogok megfulladni. szóval el tudjátok képzelni mennyire kellemetlen, és a kávétól van basszus.

viszont pont ezen az oldalon ajánlották a cikóriát kipróbálásra, ami segíthet az egyéb gyomor meg emésztési gondjaimon, úgyhogy fog kapni tőlem egy esélyt a növény.

by dzsilla | ide: life | 5 komment »
5 komment
5 komment

Én csökkentett koffeintartalmú kávét iszok. Abban van cikória. Esetleg egy próba…?

epyc | 2010. 09. 01. @ 12:24 pm

márka?

dzsilla | 2010. 09. 01. @ 12:27 pm

Hű várj!http://www.nestle.hu/StaticPages/marka_ricore.aspx E! Az illata elsőre furcsa a cikória miatt, de amúgy teljesen finom!

epyc | 2010. 09. 01. @ 6:11 pm

Nem megy ez nekem 😀 Elbaszom az elsÅ‘t, majd most remélem ötödjére megy át a javítás, de akkor leírom és majd törlöd 😉 Szóval, Nestlé Ricoré a kávé maga.

epyc | 2010. 09. 01. @ 6:14 pm

én nem törlöm, csak ha azt írod, hogy 13_éves_fiú_vagyok_és_gyakran_maszturbálok_mi_lehet_a_gond.
😀
ki fogom próbálni és köszi! 🙂

dzsilla | 2010. 09. 01. @ 6:34 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)