moszkvában
2010. June 22. @ 8:36 am

rég volt már álom, úgyhogy most lesz.

álmomban moszkvában jártam valami ismeretlen férfiakkal, akik szerint a seggem “nem megfelelÅ‘ méretű”. ez nem kapcsolódik szorosan az ezután következÅ‘ eseményekhez, de azért ezt mindenképp le kellett írnom. snitt.
moszkvában mindenki ilyen hülye otthonka szerű kötényt hordott, többnyire fehér vagy valamilyen kék mintás színben, tisztára mintha mindenki takarítónőnek lenne öltözve, a férfiak is. kerékpárral jártuk a várost, és véletlenül összefutottunk egy állatorvosnővel, aki történetesen magyar volt, és annamáriának hívták. annamária elmesélte, hogy moszkvában azért nincsenek kóbor állatok, mert nagyon drága az állatorvosi szolgáltatás, így nem sokan engedhetik meg maguknak. snitt.
ezután rájövünk, hogy moszkvában minden kibaszott drága, miután sikerül elkölteni egy kis élelmiszerboltban nagyjából 10 000 forintnak megfelelő összeget. snitt.
ezután valami lakókocsis kempingben mégiscsak találunk egy vörös kiskutyát és egy ugyanakkora, ugyanolyan színű kismacskát, akiket összeszedünk, mert láthatóan nem volt gazdájuk. a bicikli csomagtartóján végül összeverekszenek, és úgy döntünk, elvisszük őket annamáriához, hátha megvizsgálja őket ingyen, mert pénzünk az nemnagyon maradt.

by dzsilla | ide: hülye álmok | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)