twilight 1-2.
2009. November 23. @ 12:07 am

az a fura ebben az egész vámpíros történetben (bevallom, azóta megnéztem az elsÅ‘ részét is), hogy adott egy lány (bella), aki eléggé “imó”, de ezenkívül semmi különleges, semennyivel sem szebb vagy jobb, mint a többiek, csupán ugye new in town. és persze hogy-hogynem amint megjelenik a suliban, mindenki ráveti magát, és Å‘ kerül a középpontba, néha szó szerint körülötte forog minden, direkt úgy veszik még a kamerával is, szédülök.

szóval adott ez a csaj, aki teljesen átlagos, és persze az első napon beleszeret a suli legjobb pasija, aki történetesen pont egy vámpír (edward), és 3 napra rögtön ki is marad a suliból, mert sokkot kap attól, hogy nem látja a lány gondolatait. ennyi.

onnantól aztán olyan mondatokat hallani kizárólag, hogy “örökké szeretni foglak“, “sosem hagylak el” és “mindig melletted maradok“, na szóval ilyeneket, amitÅ‘l megszakadnak a tini szívek, és persze mind öngyi akar lenni az elsÅ‘ csalódás után. SPOILER!! ja, szex az nincs. egyikben sem.

az első rész abban különbözik a másodiktól, hogy van annyira sodró lendületű a történet, hogy elég bele egy jó faszi, a második viszont annyira borzalmasan vontatott, hogy abba már kettő kell. az ominózus pólólevevős jelenetnél például ujjongott a mozi, majdnem tapsoltak is.

a második rész abban különbözik az elsőtől, hogy a vámpír srác az első harmadnál lelép, kb ugyanolyan béna indokkal, mint ahogy összejöttek, de valójában az áll a háttérben, hogy nem akarja bántani a lányt (ezt egyébként bellán kívül mindenki sejti), ugyanis fennáll a veszély, hogy egy durvább csókjelenetnél (mert SPOILER! szex az nincs) esetleg felfalja.

de mint említettem, a film egyetlen egy jó faszival nézhetetlen volna (igen, közben természetesen megkörnyékezi a lányt valaki más, aki történetesen egy vérfarkas), így aztán edward néha emlékképként feltűnik szólni, hogy “ne, bella, ez túl veszélyes!” ez a cselekmény kitölti a film nagyobbik részét (másfél-két óra), majd következik a grandiózus lezárás, mely arra enged következtetni, hogy talán a harmadik részben lesz szex.

by dzsilla | ide: szar film | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)