hárs meg jacko.
2009. August 11. @ 1:05 pm

álom #1

ment a vita a kislevelű hárson (tilia cordata, just for the record, ez álmomban is eszembe jutott), hogy annak milyen a szaga. dörzsölgettem a levelét, de a szagára nem emlékszem, az ízére viszont konrétan: semmilyen íze van, egész ehető. (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy gyerekkoromban tényleg megkóstoltam:)

álom #2

michael jackson vagyok és eutanáziát hajtanak végre rajtam. valaki az ágyam mellett ül otthon a saját szobámban és közvetít a valaki(k)nek az állapotomról. várja nagyon, hogy végem legyen.

én meg hallgatom ahogy egyre lassabban ver a szívem és egyre kisebbeket lélegzem, majd a valaki azt mondja, hogy ezek az utolsó szívdobbanásaim, érzem is ahogy húz be a sötétség, de közben mindent hallok, ami kurvára idegesít. eccecsak minden erÅ‘met összeszedem, fulladva veszek egy mély levegÅ‘t, majd kiáltom, hogy “anyu ne közvetíts légyszíves”. na erre ébredtem fel.

vajon a krúdy féle álmos könyvben van-e olyan szócikk, hogy michael jackson vagy hogy eutanázia, tilia cordata esetleg?

by dzsilla | ide: hülye álmok | 2 komment »
2 komment
2 komment

nem valószínű 🙂
én meg a sok vízbefulladós tévés hír után vizihulláról álmodtam, a halottról valahol azt írják rossz idÅ‘t jelent, erre most itt a hidegfront, látó-e vagyok? 😀

zora | 2009. 08. 11. @ 9:48 pm

ez hidegfront? 13x megizzadtam meg egész nap lógott az esÅ‘ lába és 1x meg is áztam 🙂
de azért a szaridÅ‘ az bejött valóban 🙂

dzsilla | 2009. 08. 11. @ 10:04 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)