stay
2009. May 28. @ 2:32 pm

stay06ez egy tényleg jó film, nem úgy mint az előző. tegnap éjjel néztem meg tanulás helyett annak okán, hogy rákattantam mr. mcgregorra, és emiatt letöltöttem egy csomó filmjét, többek között ezt is. és ehhez nem kellett felirat, mert azt pl. nem találtam normálisat a young adamhez, még angolul se, pedig azt akartam megnézni eredetileg.

kicsit ilyen pszicho-izé a film, szó szerint is,  merthogy arról szól, hogy egy pszichiáter hogyan próbálja lebeszélni az öngyilkosságról a meglehetősen furcsán viselkedő művészettörténész növendék srácot. közben persze sok furcsaság történik, nagyon érdekfeszítő. nem mondanám hogy thriller, hanem inkább dráma. mindenesetre azért para volt néhány helyen és misztikus is, nameg a vágás miatt néha olyan furcsa volt, nem mondhatnám, hogy egy megnyugtató film.

két igazán idegesítő részlet volt benne számomra, az egyik az, hogy miért kellett mr. mcgregorra következetesen 2 számmal kisebb nadrágot ráadni, néha undorító színnel kombinálva, a másik meg meg a jézus-wannabe meggyógyítós jelenet, na az kurvára nem kellett volna.

amúgy 9/10.

by dzsilla | ide: jó film, képek | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)