2008. March 13. @ 9:35 am

tegnap rituálisan bebasztunk hagymácskával (pontosabban én bebasztam), megünneplendő, hogy végetért az első zh széria.
a hétvégén is ugyanezt tettük amúgy megünneplendő, hogy elkezdődött.
múlt héten amúgy rekordot autóztam időinterveallum/kilométer szempontjából, mert csütörtökön ózdon voltam tervezési területet feltérképezendő- erről majd még írok-, aztán pénteken meg szilvásváradra mentünk hagymácska barátaival meg szkatiékkal (nem mintha ők nem lennének jóban zwiebelkével), és ott is maradtunk vasárnapig. sajnos végig esett az eső, így nem csak én nem tudtam kirándulni menni. így kénytelenek voltunk folyton inni, filmet nézni, meg ilyesmik. a lábam is egyben maradt.
szavazni nem voltunk, azóta se tudom, hogy pontosan milyenek lettek az arányok, nem mintha ez annyira fontos lenne. bár állítólag április elsejétől nem lesz vizitdíj, és szerinted mikor megyek kivetetni a síléceket? persze, hogy március 31-én.
egyébként elég jól járt velem az egészségügy, ha így utána számolok, mert ugye volt tavaly összesen 10 nap kórház, meg számtalan vizitdíj és nem igényeltem vissza semmit. persze a vizitdíj bevezetése előtt semmi bajom nem volt, még egy lyukas fogam se, reméljük április 1-től ez újra így lesz.

by dzsilla | ide: life | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)