2006. July 18. @ 10:28 am

az úgy van, hogy dágon folyton akadályokba ütközik az ember, ugyanis itt még mindig minden a 20 évvel ezelőtti szabályok szerint működik egyesek szerint. ugyanis szombathelyen már nem kell fizetni az egészségügyi alkalmassági vizsgálatért, és elvégezheti a háziorvos, nálunk viszont csak üzemorvos csinálhatja, díjfizetés ellenében – egyesek szerint.

by dzsilla | ide: life | 3 komment »
3 komment
3 komment

emlékeim szerint több féle eü. alkalmasság is van. pl. jogosítványhoz elég a háziorvoshoz menni (nekem 5K-ba került.. szal nem volt ingyenes) , míg mikor melóztam a gyárban tavaly nyáron, akkor az üzemorvoshoz kellett menni és ofkóz ingyenes volt ..

PAStheLoD | 2006. 07. 18. @ 2:37 pm

enyémt is üzemorvos csinizte, de ingyen.

imago | 2006. 07. 18. @ 3:44 pm

ez olyan h elvileg 2féle vizsgálat kéne ugye a vendéglátói meló miatt, de az én dokim 3féléről tud, ami már nem kell, meg nincs is benne a könyvben sem, h kéne, csak az a gáz, h az üzemorvos valszeg azé nem csinálná ingyen, mert aző munkahelyének semmi köze az enyémhez, viszont a háziorvos ingyen elküldhetne bevizsgálásra, és negatív eredmény ellenében igazolhatna, és így mindketten boldogan élhetnénk, amíg meg nem halunk. na dágon nem így működik a dolog…

dzsilla | 2006. 07. 20. @ 8:03 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)