péntakk
2006. July 15. @ 3:33 pm

azaz valamit eléggé elszámoltak a fesztivál szervezői, ugyanis vagy sokan vagyunk, vagy kevés a sörcsap, a konnektor, zuhanyfülke, wc, hűtő…. ami sok viszont az az ember, sátor, szemét, por, biztonsági őr, illetve a koncerteken a hangerő. azaz több helyütt recseg.
tegnap először isten háta mögöttre mentünk, rejtélyes módon elkéstünk. én nem kommentelném a dolgot, ugyanis egyetlen egy koncertjükön sem voltam még azelőtt, azt mondom, nekem tetszett. a műsoridőhöz képest az énekes srác kicsit sokat beszélt (nagyon sokat), illetve ezen kívül összesen egy számot ismertem is a játszottak közül.
ezután lázas unokabáty keresésbe kezdtem, ugyanis körülbelül 3szor elkerültük egymást azon oknál fogva, hogy mivel kevés a konnektor meg az áram, nemtok telefont feltölteni, így ahányszor telefonálni, vagy esemest írni akartam, ki kellett mennem a fesztivál területén kívül található kemping női mosdójába, ahol lezsíroztam a talit, majd ügyesen újra elkerültük egymást, végül 8 körül a ruhatárnál találkoztunk majdnem véletlenül. motörhead koncertre jött a barátaival egyébként, de csak egy órát beszélgettünk, mert nem volt hajlandó velem inni, ugyanis beteg.
ezután én elmentem jamie winchesterre, ami unplugged verzióban futott itt a feszten, és szerintem az egyik legjobb hangulatú buli volt a hegyalján. nem volt olyan hosszú, mint a gödör klubbos bulik szoktak lenni, viszont ízében is és hangulatában is addig más volt, míg az ülőhelyekről is felálltak az emberek és táncolni kezdtek. szerencsére ez a koncert sátorban volt, mert közben eleredt a napi menetrendszerinti zápor is, minden nap 5 percig szokott tartani.
a motörheadet végre szacsiékkal együtt kezdtük nézni, rendkívüli módon örültem, hoyg megtaláltuk egymást az ismert telefonos sztori miatt. 2-3 számig bírtunk állni és nézni, ezután hátrébb vonoltunk, és ülve hellgattuk tovább, mert iszonyú hangos volt. a motörhead amúgy sem a halkságáról híres szvsz.
szóval hallgattuk, amíg el nem mentem sörért, ahol a sörcsapokból gyök kettővel folyt az amúgy iszonyú habos sör, a dobozos sör meg, amit kértem jó meleg volt, és kb fél órámba meg hatszáz forintomba került kettő, szóval nemjó sok szomjas ember egy helyen.
motörhead után az összes sátorban disco volt, így végre aludni tértünk, de nemjó józanul fesztiválon sátorban aludni.
reggel valaki valamivel irdatlan módon verni kezdte az amúgy többfunkciót kiszolgáló híd lábát ébresztő gyanánt. egyébként a híd sok mindenre jó. azon járunk boltba és kocsmába, azon ébresztjük egymást, illetve nagyon jó mókának tűnik a hídról a folyóba való ugrálás, a házirend szigorú tiltása ellenére gyakorlatilag egész nap ugrálnak róla le olyan sokan, hogy már nem is számít szenzációnak.
a mai program koncertileg elég gyérnek ígérkezik, ezért döntöttünk a szeszelés mellett, mert tokajban egri bort inni jó.

by dzsilla | ide: life | 3 komment »
3 komment
3 komment

Egyrészt: http://www.haloscan.com/comments/scotofil/2006_01_07__15_58/#76290
😛

Másrészt muszáj már megkérdezzem, hogy mi a hervadt lófaszt jelent, hogy szvsz???

Dr. Blekksíp | 2006. 07. 20. @ 10:07 pm

hát ezt derekasan szétbasztam
bocs

Dr. Blekksíp | 2006. 07. 20. @ 10:07 pm

baszjál rá.
szvsz= szerény véleményem szerint. azaz: nincs apelláta 🙂

dzsilla | 2006. 07. 21. @ 11:48 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)