matolcsy
2011. November 17. @ 8:23 pm

kurva ideges lettem ma délután, amikor korábban elküldtek a munkából, de várnom kellett egy talira, és a mom parkban véletlenül megtaláltam ezt a posztot. hogy ugye engem elküldenek idő előtt, és hetvenezret sem tudok megkeresni 17 vagy hány év tanulás után, és megin csak énén, tudom de baszki.

azért tartunk itt, mert ilyen unintelligens faszkalapok ülnek abban az elátkozott házban, akik egyáltalán nem jó szakemberek, csak ugye régen mindenkit elhelyeztek valahol, akit máshol nem nagyon lehetett, mert mondjuk totálisan szürke és tehetségtelen volt, azt állami intézményeknél, és aki kicsit is ügyes volt, és mondjuk tanulás helyett a kapcsolataira összpontosíott, az most mind a parlamentben osztja az észt, ráadásul nem csekkoltatja le a korrektorral sem, hogy legalább azt a látszatot keltse, hogy valami okos ember írta. már azt sem feltételezem, hogy hülyének néznek, hanem szerintem tényleg ennyire hülyék.

matolcsynak még a doktorija sem sikerült, ugyanis nem hiszem, hogy 1 év alatt meg lehet csinálni közgázból, nameg ha meglenne, akkor nyilván DOKTOR matolcsynak hívatná magát, mert az kurva fontos. tökéletesen átlagos képességű közgazdász lehet, aki az előző rendszerből kovácsolt előnyt magának, mint kábé az egész generáció. én meg szopom a faszt, és azt hallgatom, hogy nekünk pedig már mennyivel könnyebb.

upd.: megvan a doktorija.

by dzsilla | ide: life | nokomment »
0 komment

Kommentelj!
(kell)
(kell)