diplomázás, unás.
2011. May 8. @ 11:46 am

éjjel-nappal dolgozás, nem alvás, szem begyulladás, így sem haladás. valami mindig hiányzás, meggondolás, elÅ‘rÅ‘l kezdés. azt gondolás, szöveget írni nagyon tudás, ehelyett folyton ugyanaz a szó írás, szóismétlés, elütés. térképek szépnek levés (nagyrészt), ennek ellenére még mindig nem biztosnak levés leadás. leadás esetén esetleges visszadobás, csúfos megbukás. 6 liter tea megivás. zombinak levés. nem evés, mégis hízás. fasz kilevés, és még esÅ‘ is esés. 🙁

upd. utolsó órák dokumentálás, jobb időkre eltevés:

44 óra hátralevés. anomália észrevevés, nem tudás, hogy kijavítás. gondolkozás, zombiaggyal nehéznek levés. hagyás a picsába gondolás, de ettől persze rossz érzésnek levés. más csinálás, probléma magától megoldódás várás.

gigantikus méretű térkép rajzolás, eltűnés, nem találás. 50 különbözÅ‘ könyvtárban fájloknak levés, összekeverdés. két hónapja gondolás, jó rendszer kitalálás. fotosopnak nagy méretű fájl nem tetszés, idÅ‘húzás, fagyás. addig szövegírás erÅ‘ltetés, “terület” szó hatmillió példányban leírás.

43 óra 15 perc hátralevés. gigantikus probléma egy szint levevéssel megoldás, megnyugodás, hogy nem kell újraszínezés. agy egyre inkább nem funkcionálás. szerencse, hogy a fontos dolgok már késznek levés.

38 óra 11 perc hátralevés. egyre kókadtabbnak levés, mindjárt meghalás érzés, fejfájás. alagút végén még fény nem látás, de belenyugvás, hogy majd valahogy úgyis levés.

kb. 35 óra hátralevés. sehol sem tartás, de mára feladás, tea nem segítés, izomrángás. holnapra remélés, hogy jobban levés, agy kitisztulás, ásésozás abbahagyás.

by dzsilla | ide: life | 1 komment »
1 komment
1 komment

Szóismétlésen idegelés nekem is meglevés!

csigabori | 2011. 05. 13. @ 8:07 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)