kölyökszellem
2009. December 12. @ 11:21 pm

a mai future city game a sirályban több okból is érdekes volt.

először is ugye volt nemrég egy ügyünk a  budapest korzóval, akik ma úgy tizen jöttek játszani, és borzasztó kellemesen csalódtam bennük, sokkal jobban sikerült velük a játék, mint anno a dunás.  ezenkívül még ott volt a pas&eztííí co., meg más, számomra ismeretlen emberek, és ugye voltak akik nem eljövés, telefon fel nem vevés, nem szólás.

és a furcsaságok.

elÅ‘ször is valaki épp beszélt valamirÅ‘l a flip chartja mellett, és pont ráláttam a szemközti ház elsÅ‘ emeleti ablakaira a sirály galériájáról, mikor is megjelent az egyikben egy meztelen férfisegg, mire én elkezdtem röhögni, de szerintem senki se igazán vágta, hogy miért. aztán megfordult a férfisegg, és hosszasan nézett a szemembe, de nem mertem neki integetni, mert még a végén azt gondolta volna hogy…

másodszor kolléganőm, zsani látni vélt egy kislány szellemet a lépcsőn lefelé menet, aki mosolygott rá, és mutatta neki, h psssszt, maradj csendben, majd egyezményes kézjellel hívta magához, de zsani nem ment oda, hanem elfordult. és mire megint odanézett, a kislány már nem volt sehol, aztán kereste a kocsmában mindenfele, de nem találta meg.

harmadszor láttam kurt cobaint az egyik asztalnál az ablak mellett. angolul beszélt és kinyalta a kávésbögrét. szakasztott mása volt a halott csókának.

gyanúra okot adó dolgok: tegnap együtt söröztünk zsanival, ennek okán ma mindketten bekaptunk egy-egy cataflam-v 50 típusú gyógyszert. a gyógyszerbÅ‘l anna is kért, de Å‘ nem említette, hogy furcsaságokat tapasztalt volna, valamint Å‘ velünk ellentétben bort ivott tegnap, így aztán végképp nem tudjuk eldönteni, hogy megzakkantunk, pillanatnyi elmegyengeség volt rajtunk vagy tényleg az történt amit láttunk. de ha a cataflam miatt volt, akkor a maradékot félreteszem szűkösebb idÅ‘kre, valszega  karácsony miatt most úgyis elvékonyodik a pénztárcám megint…

by dzsilla | ide: óbazmeg., life | 1 komment »
1 komment
1 komment

Oh, wow 🙂

PAStheLoD | 2009. 12. 13. @ 4:41 am


Kommentelj!
(kell)
(kell)