zeneileg meg nem értett…
2009. August 4. @ 1:14 pm

tegnap voltunk a zp-ben paso-n néhány blogger kollégával, ami kb úgy nézett ki, hogy ők hagymával kiegészülve álltak a keverő mögött háttal a színpadnak, és úgy élvezték a koncerT, pedig kurvajó volt. egyedül táncoltam végig. volt lakótelep meg hungarian dish meg tenkes kapitánya meg babylon focus meg system connection izs. aztán átmentünk a pályára sörivás céljából, ahol nem lehetett cigarettát kapni, így aztán sétáltam pár kilométert, ami alatt felfüggesztettem a sörivást. így lehet, hogy rajtam kívül senki nem emlékszik néhány kulcsmomentumra, de nem is baj.

aztán megáztunk.

szombaton álmosék buliján 30 emberből 35 érfelvágós hangulatba került, amikor kértem 2 darab incubus számot. igazándiból pedig egyet kértem csak, és inkább annak kéne örülni, hogy nem amplifiert kértem, neadjisten chroma key-t, mert akkor vajon mi lett volna.

azért teszek még egy kísérleT.

by dzsilla | ide: a hét videója, life | 2 komment »
2 komment
2 komment

Oh, én is voltam így valakikkel. És csak hat-hétszer gondoltam arra, hogy mekkora fasz vagyok, amiért az előző napi Subscribe-ra képtelen voltam elmenni, mert elaludtam. Mármint másodpercenként hatszor-hétszer.

Amúgy biztos jó volt :]

És a ZP-s pizzák meglehetősen barátságos ár-érték-íz kopulával rendelkeznek :]

PAStheLoD | 2009. 08. 06. @ 11:16 am

soha nem ettem még pizzát a zp-ben 🙂

dzsilla | 2009. 08. 13. @ 3:13 pm


Kommentelj!
(kell)
(kell)